СЪВЕТ НА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ – С Л И В Е Н


8800, гр.Сливен, пл.”Хаджи Димитър” № 2, ст.100, тел.факс: 044/622602


                                                                                                                            


 


П Р  О  Т  О  К  О  Л


                                    № 2


            Днес, 28.01.2016 година се проведе  заседание на Съвета на Адвокатска колегия – Сливен. На заседанието присъстваха: Тодор Костов-Председател САК, Ана  Станкова- секретар САК, Божидар Райнов, Лиляна Стамова,  Елена Христова – резервен член, Галя Хачадурян и Дочка Добрева – представители на КС и Цвета Бъчварова – представител на ДС.


Заседанието се проведе при следния


Д Н Е В Е Н        Р Е Д


  1. Приемане отчетните доклади на КС и ДС


                                                                                  


             2. Разглеждане молби за отвод подадени от членове на Избирателната комисия и избирателните бюра и избор на нови членове.   


Докл.:Адв. Т.Костов 


          


            По точка първа от дневния ред:


            На заседанието отново отсъства председателя на КС – адв.Алекснадрова. Проведе се телефонен разговор с нея. Същата уведоми, че в момента е болна и довършва доклада на КС. Адв.Хачадурян предложи ако не се представи доклада на КС, тя да изготви такъв и да запознае останалите членове на КС, който да бъде подписан от тях и представен на ОС.


Представителят на ДС – адв. Бъчварова, също заяви, че не е изготвила писмен доклад от името на председателят на адв.Долапчиева, но докладва устно. За ОС ще бъде изготвен писмен доклад.


По точка втора: Постъпили са молби от Филка Петкова, Станислав Рафаилов, Таня Долапчиева, Сиво Сивов, Момчил Пантелеев, Евгени Минчев и Т.Чакъров, с които молби си правят отвод от участие в избирателната комисия и изборните бюра, поради това че са в списъците на кандидатите за органи на АК.


Молбите на всички бяха приети и се направиха предложения за нови членове, а именно:


На мястото на Евгени Минчев който е член на ИК, избира адвокат Валентин Лазаров  до момента резервен член на ИК.


На мястото на резервните членове на ИК – Тодор Чакъров, Момчил Пантелеев и Валентин Лазаров, ИЗБИРА: Стоян Стоянов, Станислав Раднев, Свилен Димитров.


За членове на І-во изб. Бюро в което бяха: Станислав Рафаилов, Красимира Михайлова и Петър Мавродиев. На мястото на Станислав Рафаилов избира ЙОРДАН ДОНЧЕВ. Бюрото става в състав: КРАСИМИРА МИХАЙЛОВА, ЙОРДАН ДОНЧЕВ и ПЕТЪР МАВРОДИЕВ.


За членове на ІІ-ро изб. Бюро в което бяха: Сиво Сивов, Таня Долапчиева и Филка Петкова. Всички са подали молби за отвод. На тяхно място избира ВЕСЕЛИНА КОЛЕВА, ДИЛЯН БОМБАЛОВ И МИХАИЛ ДИМИТРОВ.


             


След изчерпване на дневния ред заседанието бе закрито.


 


 


ПРЕДСЕДАТЕЛ САК :


/адв.Т.Костов/


           


           ПРОТОКОЛИСТ:


/ Д.Тучкова/